Áremelkedés a cPaneles tárhelyeknél :(

2019-09-06 Mint azt már korábban megírtuk (lásd lentebb), számítani lehetett a cPanel licencelési árak változása miatti áremelkedésre.És sajnos a cPanel az előzetes bejelentésének megfelelően, az árait meg is emelte, ezért mi is kénytelenek vagyunk árat emelni.Az áremelkedés 0,20 USD/ cpanel fiók, ez a mai napon ... Több... »

6th Sep 2019
Régi weboldal elérhetősége

Mivel nagyon sokan nem mentették el a könyvjelzőbe a régi szerverekhez tartozó belépési felületeket, ezért ma több megkeresést is kaptunk, hogy nem tudják hol kell belépni.

A régi weboldalt itt találják:  http://old.webdigital.hu/uegyfelkapu2.html

18th Feb 2019
Elindult a cPaneles szerver! :)

Tisztelt Ügyfeleink!Hosszú várakozás után, a mai napon végre hivatalosan is elindult, új cPaneles szerverünk. Ez a szerver, minden tekintetben modernebb a régi szervereinknél. A változások, már az operációs rendszernél kezdődnek, ugyanis az új szerveren már kimondottan, webtárhely szolgáltatóknak készült Linux operációs ... Több... »

26th Jan 2019
Cloudlinux alapú szerver

A  Cloudlinux  egy kifejezetten webtárhely szolgáltatásra létrehozott linux alapú operációs rendszer.A Cloudlinux viszonylag új dolognak számít, 2011 ben került piacra az első kereskedelmi forgalomra érett verzió.Az elmúlt 7 év alatt, ahogy a szerverüzemeltetők kezdték felfedezni, hogy milyen előnyökkel jár ez az ... Több... »

2nd Dec 2018
Új szerver!

A mai napon megérkezett legújabb szerverünk, ami minden eddiginél jobb és gyorsabb gép lesz. A piacon elérhető eggyik leggyorsabb CPU kerül bele, INEL Xeon E5-2620V3 (15M cache 2,4Ghz; ebből mindjárt 2db is.A szerver ház és az alalap a SUPERMICRO-tól van. A szerverbe 8db INTEL 1TB os SSD került. Ebből 6db RAID 10 be kötve ... Több... »

14th Nov 2018
HTML 5 - Így készülnek majd a jövő weblapjai?

A HTML a web fő nyelve, amellyel az internetet böngészve akár nap mint nap találkozhatunk. Nem egy ráncfelvarráson esett már át, és ismét elérkezett az ideje, hogy a korral haladva megint csak megújuljon. De vajon honnan jutottunk idáig és mi lesz a jövő? Honnan indultunk? Magának a HTML-nek a története még a régi, ... Több... »

4th Nov 2018